Inspiration

Står du i et gør-det-selv projekt, og ikke ved hvordan du skal komme i gang, så find inspiration hos Malbedst. Her finder du inspiration, råd og vejledning til valg af den rigtige maling til dit rum. Du kan også finde inspiration, råd og vejledning til udendørs maling af dit træværk, herunder valg af den rigtige farve. Få også inspiration til hvordan du kan gøre dit gulv transparent, så det ser naturligt ud.

Hvis du er i tvivl, eller ønsker vejledning og rådgivning, er du velkommen til at henvende dig i vores butik i Kastrup, eller ring og få rådgivning på 42 51 95 96.

Skab en ny historie

Hver væg har en inspirerende historie at fortælle. En historie, som kan vækkes til live med den rigtige farve og finish. Find smukke farvekombinationer og få idéer til alle rum med Jotun.

Indendørs inspiration

Få inspiration til farvevalg og kombinationer, som genspejler, hvem du er – din egen identitet.

Udendørs inspiration

Få tips og råd til, hvilke farver og produkter, der passer bedst til dit hus.

Kundefordele

Spar på dit næste køb ved at oprette dig som bruger.

Opret dig her

Bestil din maling hos Malbedst, og få leveret eller afhent i vores butik

Malbedst.dk er en dansk webshop med fokus på salg af kvalitetsmaling til konkurrencedygtige priser.

Alle priser på siden er "Net-priser" og vi har prismatch garanti, så du er sikret de bedste priser på kvalitetsmaling. Når ordren er bestilt bliver den plukket på vores fjernlager og sendt til dig, eller du kan hente dine vare i vores butik. Priserne på siden i forhold til vores butikker kan variere. Find inspiration i de forskellige farver.

Prismatch Garanti

Du finder ikke billgere produkter andre steder!

Læs regler

Få professionel råd & vejledning

Ring mellem kl. 10.00 - 16.00

Maling af højkvalitet & til alle formål

Ikke nogen helt almindelig farvehandel.

Bredt udvalg af gør-det-selv produkter

Gå på opdagelse i vores store sortiment.

Find inspiration med Jotuns farvekort

Valg af den rigtige farve, kan være svær. Men med Jotuns farvekort, kan du finde den helt rigtige. Se det sidste interiørfarvekort fra Jotun. Bliv inspireret af temaer og stilarter. Find farvepaletter og sammensætninger, som afspejler din identitet.

FÅ INSPIRATION HER

Maling indendørs

Hos malbedst.dk har vi kvalitetsmaling, men hvilken maling er bedst til hvad. Hos malbedst.dk har vi lavet, en verden af inspiration og guide, til hvordan du finder den bedste maling. Så om du skal finde maling indendørs, eller det er maling til vinduer, køkkenet finder du det her.

FÅ INSPIRATION HER

Udendørs maling

Jotuns produkter har forskønnet og beskyttet mange af verdens mest ikoniske og betydningsfulde bygninger. Nogle farver har den egenskab, at de opleves både som moderne og tidsløse. Ved at sætte farverne sammen på forskellige måder kan du vise den stil, som passer bedst til dit hus. Om du vælger at sætte farver sammen i neutrale nuancer eller i mere farverige kontraster, vil nye farver give huset karakter og byde på en måske tiltrængt fornyelse.

FÅ INSPIRATION HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og tilbud direkte i din indboks.