Viser alle 5 resultater

Dækkende grunder til træ

Træ har behov for grunder, før du maler det. Det er præcis ligesom, hvis du skulle male en væg. Før du bruger grunderen, skal du naturligvis rengøre træoverfladen. Herefter skal den slibes for at være ensartet og derefter bruger du så grunderen. Årsagen til at bruge grunder på træ er at få en mere ensartet og dækket overflade, når du maler. Du bør grunde dit træ både indendørs og udendørs - om det er havemøbler, træterrasse eller et spisebord i træ. Grunderen er altid vigtig. Hos os finder du den i flere varianter f.eks. i en universal udgave og som spærregrunder. Uanset hvilken der passer til dit træ, sikrer du, at træet får en flot overflade, når du efterfølgende maler det.   Brug for hjælp til at vælge grunder? Kontakt os i dag. Vores malereksperter står klar til at give gode råd og hjælpe dig med at vælge de helt rigtige produkter til dit projekt.    

Trægrunder - derfor er det et must

Træ suger andre materialer til sig. Det kan være væske, nikotin, sod og farvestoffer. Disse kan risikere at trænge igennem, når træet er malet, og det bliver altså ikke et pænt resultat. Derudover kan der også være knastgennemslag. Selvom knasten er savet væk, vil man i mange typer træ stadig se den, og den kan trænge gennem maling. Det ses ofte på lister og gerigter. Dette kan du dog undgå ved at bruge en god spærregrunder. At bruge grunder er altså ikke bare for sjov eller ligegyldigt at gøre. Selvom det kan føles omstændigt og som om du ingen vegne kommer med dit malerprojekt, er det et vigtigt forarbejde at gøre.    

Grunder til alle typer træ

Vores sortiment af malerprodukter er bredt. Du finder flere typer grunder; universal grunder og spærregrunder. Men hvad kan de hver især og hvornår skal du bruge dem?   Universal hæftegrunder er god allround. Den hæfter godt ved overfladen og gør den klar til, at maling kan påføres for ens og flot overflade.   Spærregrunder er dit optimale valg, hvis du har at gøre med helt ubehandlet træ. Det bruges også på tidligere behandlet træ, hvor der er risiko for gennemtrængning f.eks. misfarvninger eller knastgennemslag.    

Find grunder træ til fordelagtige priser

Grunder til træ? Hvilken skal du vælge? Hvor skal du købe den? Vi har allerede hjulpet dig på vej med gode råd til at vælge den rigtige grunder. Vi synes naturligvis også, at du skal købe den lige her. Det er bare med at få den lagt i kurven. Så du kan komme i gang med at grunde dit træ og blive klar til at male det.   Er du stadig ikke helt overbevist? Kan vi lokke dig med gratis levering, levering til døren eller sågar prismatch? Der er mange fordele, når du køber grunder hos Malbedst.dk. Vi sætter en ære i at tilbyde de bedste produkter til de laveste priser. Ligesom vi yder dig en exceptionel kundeservice. Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl om nogle af produkterne i sortimentet. Vi guider dig godt videre.