Viser et enkelt resultat

Spærregrunder

Spærregrunder - gode kvalitetsprodukter

Du har sikkert hørt ordet grunder før. Man påfører denne før selve malingen for at grunde overfladen. En spærregrunder er ideel til ubehandlet træ eller tidligere behandlet træ. Spærregrunderen har den egenskab, at den som navnet hentyder, "spærrer" for gennemslag af f.eks. knaster, farvestoffer i træet, gammel nikotin eller sod. Så skal du male gamle paneler, lister eller gerigter er det bedst at bruge en spærregrunder først. Find dit produkt lige her i vores brede sortiment.

Sådan spærrer du for knaster og misfarvninger

Skal misfarvede paneler skiftes ud? Eller kan du bare male dem? Hvad kræver det at vedligeholde ubehandlede lister eller gerigter? Alle disse emner i træ har én ting til fælles - de skal behandles med en god spærregrunder. Det er den eneste måde, du sikrer, at misfarvningerne ikke dukker op igen eller at knasterne bliver synlige. Hvordan gør man? Det er ret simpelt at grunde træ. Når du først har fået fingrene i et af vores kvalitetsprodukter, er det blot at finde penslen frem. Du påfører grunderen i et passende og dækkende lag. Det skal tørre, inden du maler. Se gerne på produktet, hvad tørretiden er. Når grunderen har tørret, kan du gå i gang med at male din vindueskarm, dør eller panel.

Gør det selv er vejen frem

Det er blevet moderne at gøre det selv. Det er skønt, fordi det er både sjovt, lærerigt og billigt at renovere selv. Her hos Malbedst finder du utallige produkter, du kan bruge til store som små gør-det-selv projekter i boligen. At grunde træ er en af de gør-det-selv opgaver, hvor langt de fleste kan være med. Ligesom at male kræver det ikke den store tekniske kunnen. Bevares, det kan være hårdt at grunde og male alle lister eller paneler i boligen. Men det er ikke svært. Alt du skal gøre, er at følge vejledningen på produktet - og investere i nogle gode pensler. Knast- og spærregrunder bruges ofte i ældre huse med træpaneler, trælister, trævinduer, gerigter i træ osv. Man ser ikke så mange af disse træelementer i nyere huse, hvor der ofte er tænkt mere funktionelt. Dog henvender produkterne her i sortimentet sig til både ældre og tidligere behandlet træ, men også til nyt træ, der ikke er behandlet. Det kunne også være et træmøbel, du vil friske op med maling. Gør det på bedste vis ved at grunde først og undgå, at knasterne i træet dukker op med tiden.

Grunder til ubehandlet eller tidligere behandlet træ

Spærre- og knastgrundere i denne kategori er særligt egnet til træ. Det vil typisk være ubehandlet eller tidligere behandlet træ, de bruges til. For selvom du har købt nye paneler eller gerigter, vil knaster fra træet kunne trænge gennem og blive synlige med tiden. Det ser ikke specielt flot ud, når de trænger gennem den hvide maling, du så nydeligt har påført. Find din spærregrunder her og kom i gang med dine gør-det-selv projekter i boligen. Vi leverer gratis - og tilbyder fuld returret! Du får desuden altid prismatch på vores produkter.