Viser alle 5 resultater

Giv dine nedslidte gulve et nyt udseende, med en gulvmaling

Gulvmaling kan gøre meget for rummets udseende. Vi har et stort udvalg af forskellige typer af gulvmaling, om det er til betongulve eller trægulve i opholdsrum, gangarealer, entre, kontor, køkken, toilet, erhvervslokaler, trappeopgange og trapperum, eller andet gulv du står og skal male, så kan Flügger maling give dit gulv et helt nyt udseende.

Gode råd til gulvmaling

Vi anbefaler at du starter med at gøre gulvet grundigt rent, inden du går i gang med at male det. Gulvet skal derefter tørre, da det skal være helt tørt inden du går i gang med at male det. Slib derefter gulvet med fint sandpapir, og fjern slibestøvet med støvsugeren. Hvis du oplever at der er huller i trægulvet, kan du med fordel spartle dem til, så du får en helt jævn overflade. Når du starter på at male, anbefaler vi at du starter med at male langs panelerne hele vejen rundt, og bruger en korthåret rulle eller pensel. Du skal være opmærksom på, at gulvet helst skal males mindst to gange, hvis du ønsker at malingen dækker helt.

Vores gode råd når du skal male dit gulv

Hvis du ønsker et ensartet udtryk i rummet, samtidig med at det er behageligt at træde ind i, anbefaler vi at du maler gulvet i samme farve som dine vægge. Hvis du er til en ny forandring og ønsker at give rummet et særligt præg, kan du male dit gulv i mønstre. På den måde bliver gulvet et kunstværk i sig selv. Hvis du skal male gulvet i et børneværelse, har du her mulighed for, at integrere legen i gulvet - f.eks. med en række hinkeruder, en bilbane eller andet.

Gulvmaling giver nyt liv

Ser dine gulve kedelige og slidte ud? Du behøver ikke skifte dem for at få et nyt og flot udtryk i dine rum. Alt du behøver er en god spand gulvmaling. Ved at male dine gulve kan du friske dem op og få dem til at fremstå som nye igen. Om det er trægulve, betongulve, laminatgulve eller noget helt fjerde, så finder du den rigtige maling i vores sortiment. Malbedst.dk har en ambition om at være bedst og billigst. Det er afspejlet i vores store produktsortiment, men også i vores fordelagtige priser. Hos os kan du shoppe maling til gulvet, uden det skal koste dig en formue. Har du brug for hjælp til at vælge den rette gulvmaling? Vi hjælper dig naturligvis. Bare giv os et kald - vi er dine eksperter, når det kommer til maling.  

Brug gulv maling til at forny det slidte gulv

Dine slidte gulve fortjener nyt liv. Det opnår du let ved at finde din foretrukne gulvmaling. Måske skal den nuværende farve bare friskes op? Men det kan også ske, at du ønsker et helt nyt udtryk. Det kan du få ved at vælge gulvmalingen i en anden nuance. Vi tilbyder maling til gulve i både lyse og mørke farver - sort, hvid, råhvid og pure white. Du finder maling egnet til betongulv såvel som maling, der kan bruges til alle slags gulve - både i træ, beton og laminat.  

Kvalitets maling til gulv i flere varianter

Hvilken gulvmaling skal du vælge? Det kommer an på din gulvtype og på hvilken fremtoning gulvet skal have. Har du et betongulv? Et laminatgulv? Eller et klassisk trægulv? Du finder gulvmalingtyper, der har vedhæftning til alle disse underlag. Malingen fra vores sortiment af naturligvis af høj kvalitet. Det vil sige, at malingen er godt dækkende og med en høj slidstyrke.   Er du til det blanke eller det matte look? Det er også en ting, du skal tænke over, når du køber gulvmaling. Du finder gulvmalingen i vores sortiment i følgende glanstyper: mat, blank og halvblank. Med den matte får du et behageligt og roligt udtryk uden noget genskin. Vælger du en halvblank eller blank udgave, vil dit gulv have en smule shine. Det kommer ofte an på rummet og gulvet, hvad der passer bedst.  

Maling til gulve: her er vores gode råd

Dét at male gulv er en større opgave. Nogle af vores gode råd er:   - Køb altid kvalitetsmaling - Indkøb gode pensler og ruller - Fjern møbler fra rummet, før du maler - Rengør og slib gulvet - Sørg for at have en ensartet overflade - Få hjælp fra andre - det er et stort projekt  

Shop maling gulv med gode rabatter

Vil du shoppe maling til dine gulve til en god pris? Så er du kommet til det rette sted. Hos Malbedst.dk vil vi gerne være de billigste på markedet og af den grund tilbyder vi dig prismatch. Ligesom vi også sørger for at levere dine produkter gratis og uden bøvl. Naturligvis altid med fuld returret. Hvis du er i tvivl, eller ønsker vejledning og rådgivning, er du velkommen til at henvende dig i vores butik i Helsingør, eller ringe og få rådgivning på 42 51 95 96.