Viser alle 7 resultater

Bejdser til både råt og tidligere behandlet træ.

Bejdse til behandling af træ

Står du med et stykke ubehandlet træ? Eller en tidligere behandlet træoverflade? Bejdse er svaret på dine problemer, når du drømmer om en overflade i træ, der skal se smuk ud igen. Med vores bejdseprodukter kan du genoplive træets naturlige udtryk; de fine åretegninger og de helt små detaljer i træet. Behandlingen med bejdse fremhæver ikke kun træets finurligheder, men beskytter det også mod hverdagens slid og brug. I vores sortiment finder du bejdseprodukter, der kan bruges til overflader som træborde, trappetrin og trægulve. Du finder både oliebejdse, lakbejdse og bejdsepulver. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os. Vi er din ekspert, når det kommer til bejdseprodukter. Vi har altid gode produkter med fordelagtige rabatter og naturligvis også med prismatch.  

Kvalitetsprodukter til dit gør-det-selv arbejde

Malbedst.dk byder dig indenfor i en verden af malerprodukter. Bejdsen er blot en af vores mange plejeprodukter. Det bruges til træ og kommer i flere forskellige udgaver, der er egnet til hvert sit formål. Det er blandt andet:  

Oliebejdse

Denne oliebehandling bruges til enhver form for snedkerarbejde og især til træmøbler, der er placeret indendørs. Den er nem at arbejde med og kan bruges på store overflader. Den oliebaserede bejdse fremhæver årerne i træet og giver det nyt liv. I vores sortiment finder du oliebejdsen i adskillige nuancer, der matcher lige dit træmøbel.  

Lakbejdse

Dette bejdseprodukt er også velegnet til behandling af møbler i træ. Ligesom det kommer i en hårdvoksolie udgave, der er god til lakering af gulve og trappetrin. Det er den, fordi den lever op til de høje krav, der er til slidstyrke. Et gulv eller et trin på trappen bliver unægtelig slidt meget på i løbet af dagen. Find lakken i flere flotte nuancer, der kan matche din trætype.  

Bejdsepulver

Dette pulver skal blandes med vand for at blive til "bejdse". Det er et oplagt produkt, til dig der ikke skal behandle så store overflader. Eller hvis du har brug for mindre mængder bejdse i flere farver. Oplagt er pulveret, når du skal behandle mindre træmøbler og give dem nyt liv.  

Derfor er bejdse et must

Hvorfor skal du bruge bejdse? Det skal du af flere årsager. For det første er bejdsen med til at beskytte træet. For det andet giver den nyt liv til træet. Har du købt en gammel kommode i træ, kan du altså få den til at se flot ud igen. Du kan endda justere lidt på farvens nuance ved at vælge bejdsen i en anden farve end det originale træ. Hvordan bruger du det? Bejdsen skal typisk påføres med en mindre eller større pensel. Det kommer an på, hvor stor en overflade du behandler. Inden du bejdser, skal du tjekke dit produkt for tørretid. Det er vigtigt, at møblet eller gulvet for lov at tørre den tid, der er angivet. Du bør først tage det i brug, når det er tørret helt færdigt. Tørretiden varierer afhængigt af det produkt, du har bejdset med. Bestil dine bejdseprodukter i dag og få gratis levering!