Viser alle 14 resultater

Træmaling

Kvalitets træmaling - stort sortiment

Er du lidt af en gør-det-selv mand eller kvinde? Mangler du en god træmaling til dit næste projekt? Vi forhandler et bredt udvalg af maling til træ indendørs. Du kan bruge produkterne til at male alt fra køkkenlåger til paneler, vindueskarme og møbler - ja, alt i træ. Hvilken farve skulle det være? Vores træmaling findes i alverdens nuancer, forskellige glanstyper og finish. Vælg selv om du er til det matte eller det silkebløde look. Spandene kommer i flere størrelser. Du kan sagtens købe en lille spand maling til at male din skænk eller så du har nok til en enkelt vindueskarm eller to. Se alle produkterne herunder.

Vælg en god træmaling til dine projekter

Hvorfor skal du vælge maling egnet til træ? Det skal du naturligvis, fordi almindelig vægmaling ikke duer til træ. Det sidder simpelthen ikke ordentligt fast på en træoverflade, for det er det ikke lavet til. I stedet findes der maling egnet til træoverflader, som også har en meget bedre dækkeevne og som hæfter ordentlig til overfladen Når du skal i gang med et mal selv projekt, hvor der skal males på træ, er det vigtigt at vælge en god kvalitetsmaling. Den finder du lige her. Du vælger selv: - Hvilken farve du ønsker - Hvilken glans malingen skal have - Hvilken finish der er flottest - Hvor meget maling du skal bruge I vores sortiment finder du træmaling fra mærker som Jotun. Det er et kvalitetsbrand, der tilbyder maling i særklasse. Det koster måske lidt mere end det helt billige nede fra byggemarkedet, men så kan du også regne med en virkelig god kvalitetsmaling, der dækker godt, når du maler skabslåger, lofter eller paneler.

Find maling til indendørs træ

Malingen i denne kategori er egnet til indendørs brug. Det kan være til hvilken som helst spændende projekt. Om du skal have malet alle dine vindueskarmen, dine lofter eller et gammelt møbel. Alt efter hvilken træoverflade du skal male, kan du vælge at gå med en fuld farve, der dækker træet eller en lys og transparent farve, der i stedet fremhæver træets særlige udtryk. Det er helt op til dig. Med vores store sortiment af træmaling er der rig mulighed for at sætte dit personlige præg på dine gør-det-selv projekter i hjemmet.

Brug træmaling til lofter, vindueskarme og møbler

Træmaling er et must, når dine møbler, lofter eller vindueskarme skal have nyt liv. Det skal de med jævne intervaller, for de fleste overflader i ægte træ, holder sig ikke pænt for evigt. Det kan du heldigvis gøre noget ved med en god kvalitetsmaling egnet til træ. Dem har vi masser af, men hvorfor købe malingen hos os? Hos Malbedst får du altid gratis levering og vi sender lige til døren. Vi har et bredt sortiment, og du kan altid kontakte os for gode råd og vejledning i malingstyper. Priserne er fornuftige - ofte med gode rabatter. Og så prismatcher vi selvfølgelig. Bestil din træmaling i dag - dit farvevalg starter her.