Viser 1–16 af 19 resultater

Tapetværktøj

Stort udvalg af tapetværktøj

Tapet er flot, når det er sat korrekt op. Det kan du sikre dig med professionelt tapetværktøj ved hånden. Du finder lige det, du skal bruge her i vores brede sortiment. Vi fører et væld af smart værktøj, som både gør det lettere for dig at sætte tapet op og fjerne gammelt tapet. Begge dele er komplicerede processer, som bliver gjort langt lettere med værktøj til f.eks. at glatte tapetet ud eller skære det gamle tapet fri. Det får du hjælp til med en tapetridser, en tapetskraber, en glittespartel, en tapetbørste, en limsprøjte - og husk nu også lige et par gode handsker, så du undgår tapetlim på fingrene. Find det hele i sortimentet her og kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp.  

Brug tapet værktøj for det bedste resultat

Hvilket værktøj har du brug for? Det afhænger af, om du skal have sat nyt tapet op, eller du skal have fjernet det gamle tapet. Ofte bør du fjerne det gamle tapet, inden du sætter det nye op. Da du ellers ender med adskillige lag på lag af tapet, som bliver svært at fjerne den dag, du måske skal have en helt anden løsning. Derudover bliver det også et pænere resultat, hvis du har fjernet det gamle tapet først. Det er lettere at påføre nyt tapet på en ensartet og spartlet overflade.   Opsætte nyt tapet: - Handsker - Limsprøjte - Tapetbørste - Glittespartel - Kniv   Fjerne gammelt tapet: - Tapetskraber - Tapetridser - Kniv   Det kræver med andre ord et væld af udstyr at sætte tapet op eller fjerne det på ordentlig vis. Vi ligger inde med alt det rigtige udstyr - ovenikøbet til en særdeles god pris.  

Gode råd til at sætte tapet op

Hvordan sætter man tapet op? Det er et spørgsmål med flere svar på. Som eksperter indenfor maling, tapet osv. har vi flere gode råd at dele ud af. Dem får du her:   - Fjern det gamle tapet først - Sørg for en ensartet overflade - Benyt professionelle værktøjer   Du starter med at smøre tapetklister eller -lim på væggen. Derefter sætter du den første bane tapet op med start fra loftets kant. Du får den på plads med din tapetbørste. Husk at tørre af med vand med det samme, hvis du får noget tapetlim på forsiden af tapetet. Du sætter næste stykke tapet op på samme måde, men du skal huske at ramme mønsteret og undgå at lave overlap. Til sidst kan du skære tapetet til med din kniv.  

Køb tapetværktøj til fornuftige priser

Al fornyelse af boligen koster. Men det skal ikke være en dyr fornøjelse at tapetsere og få flotte vægge. Det sørger vi for, det ikke bliver. Vores værktøj til tapet, fås altid til gode priser med fordelagtige rabatter. Du kan købe alt det udstyr, du skal bruge uden at komme af med en formue. Vi sender endda gratis - og lige til døren. Har du fået bestilt noget, du ikke skulle bruge alligevel, er der selvfølgelig fuld returret.