Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER 

Malbedst.dk administreres af MALERFIRMAET HENRIK LUND ApS 

Kirstinehøj 73

2770 Kastrup

CVR: 26189691

kontakt@malbedst.dk

OBS RETUR OG REKLAMATION SENDES TIL ANDEN ADRESSE, SE NEDENSTÅENDE HANDELSBETINGELSER.

INDHOLDSFORTEGNELSE

  • Dokumentation og vejledning
  • Leveringstidspunkt & transport
  • Leveringstidspunkt & transport Udland
  • Risikoen for varerne
  • Reklamation
  • Pris og betaling
  • Fortrydelsesret

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse selvfølgelig med leverancen fra malbedst.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning, bistår malbedst.dk gerne med råd og tips af vejledende art.

LEVERINGSTIDSPUNKT OG TRANSPORT

Levering af varer fra malbedst.dk anses for sket, når du har modtaget varen. Hvis varen sendes inden for Danmarks grænser, sker forsendelsen med Post Danmark. Leverings tiden er normalt 1-2 hverdage.

Alle almindelige pakker sende efter Post Danmarks gældende takster fra 55 Kr. til 64 Kr. Du kan enten vælge hjemmelevering eller levering til pakkeshop. Der er også mulighed for gratis afhentning i vores butik i Hornbæk.
Store varer som F.eks. 10L spande mm. leveres typisk på 1/4, 1/2 eller hel paller med fragtmand og koster fra 199 kr. pr. ordre.

RISIKOEN FOR VARERNE

Risikoen for varer købt hos malbedst.dk, overgår til dig, når du har modtaget din vare.

REKLAMATION
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Eventuelle fejl eller mangler ved leveringer fra malbedst.dk, skal påpeges i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi beder dig om, at dokumenterer evt. fejl så præcist som muligt, så vi kan yde den bedste assistance.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til: 

Malbedst.dk

Kirstinehøj 73

2770 Kastrup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

PRIS OG BETALING

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med VISA/DANKORT, MASTERCARD, VISACARD, VISA ELECTRON og American Express. Alle priser på web-adressen www.malbedst.dk – er inkl. moms.,

Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.


Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.


Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@malbedst.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

RETURNERING 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

INGEN FORTRYDELSESRET
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til: 

Malbedst.dk

Kirstinehøj 73

2770 Kastrup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

KLAGEADGANG
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@malbedst.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr  

PERSONDATAPOLITIK 
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos MALERFIRMAET HENRIK LUND ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på malbedst.dk er MALERFIRMAET HENRIK LUND ApS.  Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@malbedst.dk

Fortrydelsesformular

Ønsker du at fortryde dit køb, skal følgende fortrydelsesformular benyttes.

Kundefordele

Spar på dit næste køb ved at oprette dig som bruger.

Opret dig her

Bestil din maling hos Malbedst, og få leveret eller afhent i vores butik

Malbedst.dk er en dansk webshop med fokus på salg af kvalitetsmaling til konkurrencedygtige priser.

Alle priser på siden er "Net-priser" og vi har prismatch garanti, så du er sikret de bedste priser på kvalitetsmaling. Når ordren er bestilt bliver den plukket på vores fjernlager og sendt til dig, eller du kan hente dine vare i vores butik. Priserne på siden i forhold til vores butikker kan variere. Find inspiration i de forskellige farver.

Prismatch Garanti

Du finder ikke billgere produkter andre steder!

Læs regler

Få professionel råd & vejledning

Ring mellem kl. 10.00 - 16.00

Maling af højkvalitet & til alle formål

Ikke nogen helt almindelig farvehandel.

Bredt udvalg af gør-det-selv produkter

Gå på opdagelse i vores store sortiment.

Find inspiration med Jotuns farvekort

Valg af den rigtige farve, kan være svær. Men med Jotuns farvekort, kan du finde den helt rigtige. Se det sidste interiørfarvekort fra Jotun. Bliv inspireret af temaer og stilarter. Find farvepaletter og sammensætninger, som afspejler din identitet.

FÅ INSPIRATION HER

Maling indendørs

Hos malbedst.dk har vi kvalitetsmaling, men hvilken maling er bedst til hvad. Hos malbedst.dk har vi lavet, en verden af inspiration og guide, til hvordan du finder den bedste maling. Så om du skal finde maling indendørs, eller det er maling til vinduer, køkkenet finder du det her.

FÅ INSPIRATION HER

Udendørs maling

Jotuns produkter har forskønnet og beskyttet mange af verdens mest ikoniske og betydningsfulde bygninger. Nogle farver har den egenskab, at de opleves både som moderne og tidsløse. Ved at sætte farverne sammen på forskellige måder kan du vise den stil, som passer bedst til dit hus. Om du vælger at sætte farver sammen i neutrale nuancer eller i mere farverige kontraster, vil nye farver give huset karakter og byde på en måske tiltrængt fornyelse.

FÅ INSPIRATION HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og tilbud direkte i din indboks.