Viser 1–16 af 40 resultater

Træbeskyttelse

Effektiv træbeskyttelse

Træbeskyttelse er et must både inde og ude. Om det er dit spisebord i træ, dine havemøbler, dine trævinduer eller din træterrasse, kræver de alle optimal beskyttelse, for at kunne modstå hverdagens brug og slid. Ude er det vind og vejr og inde kan det være spildte væsker. Med god beskyttelse af træet kommer du disse ting i forkøbet. Vigtigt er det naturligvis at påføre træbeskyttelsen løbende - enten hvert år eller med et par års mellemrum. Det hjælper vi dig med. Her hos Malbedst.dk finder du et bredt sortiment af træbeskyttelsesprodukter til indendørs såvel som udendørs brug. Vores produkter er af høj kvalitet og altid til gode priser. Det skal være prisfornuftigt for dig at pleje dine træmøbler og overflader i træ. Brug for hjælp til at finde den rette træbeskyttelse? Kontakt os gerne for råd og vejledning.

Brug træ beskyttelse inde og ude

Træ er et flot materiale til møbler, gulve og terrasser. Men det er også et sart materiale. Selvom det virker hårdt og robust, kan det let tage skade og blive påvirket af udefrakommende faktorer. Indendørs er det dine trægulve og dine træmøbler, der kræver god beskyttelse. Et spisebord bliver udsat for lidt af hvert i hverdagen, som spildte væsker og lignende. Det er vigtigt, at du behandler det med en god og beskyttende olie, for at give det en god slidstyrke og bevare dets flotte look så længe som muligt. Udendørs er alt fra havemøbler til trævinduer, trædøre og træterrasser udsatte. Regn, fugt, slud og sne udsætter disse for lidt af hvert. Men med effektiv træbeskyttelse kan du forlænge dine vinduers levetid eller sikre, at dine havemøbler kan stå ude uden at tage skade. Det kræver blot den rette udendørs beskyttelse.  

Olie- og akrylbaserede beskyttelsesprodukter

Vi fører et stort sortiment af produkter indenfor maling og træpleje. Vores træbeskyttelsesprodukter er blandt andet fra mærker som Jotun. Det betyder, at de er af god kvalitet. De findes i flere varianter enten som oliebaseret, vandbaseret eller akrylbaseret. En ædeltræsolie er f.eks. god at bruge til dit plankebord i eg. Mens en vandbaseret træolie er god til trykimprægneret træ udendørs, f.eks. træterrassen. En selvrensende og akrylbaseret træbeskyttelse er ideel til husets træværk. Skal der være farve i? Du finder træbeskyttelsesolierne i transparent eller i forskellige træfarver.  

Køb dine træbeskyttelsesprodukter til favorable priser

Hvad skal det koste at beskytte dine træoverflader? Det skal ikke koste dig en formue. Det sørger vi for her hos Malbedst.dk. Vi vil være bedst og billigst på markedet. Af den grund tilbyder vi dig prismatch på vores produkter. Du skal ikke føle dig snydt her. Nej, du skal føle dig værdsat. Derfor giver vi dig gratis levering - og vi tilbyder også levering lige til døren. Kundeservicen er også i top. Vi er eksperter, når det kommer til maling og træbeskyttelsesprodukter. Du kan altid ringe eller skrive til os for at få et godt råd. Vi hjælper dig gerne med at finde det rette produkt til at beskytte dine havemøbler eller træborde med.