Viser alle 16 resultater

Glasfilt

Glasfilt til din renovering

Glasfilt er et must, hvis du vil have pæne vægge. Det er et godt alternativ til tapet. Ligesom det er ideelt, hvis du ikke er til alt for rustikke vægge. Med glasfilt får du en pæn og ensartet overflade. Den er lige til at male i den smukke farve, du ønsker. Vi har samlet et bredt sortiment af glasfilt produkter samt tape hertil. Du finder grundet glasvæv og og ugrundet glasfilt. Se meget mere i sortimentet herunder.

Hvad er glasfilt?

Engang satte man tapet op, i dag bruger man typisk glasvæv. Det er et lidt tyndere materiale end tapetet, og så er det meget nemt at arbejde med. Hvor tapet kan give lidt flere udfordringer, er glasfilt næsten så let som en leg at sætte op. Måske du lige skal se en YouTube video eller to, men så er du også good to go. Her i webshoppen finder du også tape, lim og skæreværktøjer til brug sammen med glasfilt.

Glasvæv i malermester kvalitet

Glasfilt skal være af god kvalitet. Hos os finder du ruller i lange baner. De er alle i malermester kvalitet. Intet mindre kan gøre det. For når du skal i gang med dit gør-det-selv projekt, skal det være mindst lige så godt, som maleren ville have gjort det. Det hjælper vi dig med at opnå. Med vores ruller glasvæv får du pæne og ensartede vægge, der er lige til at male på. Materialet er let at skære til, så du kan sætte det op omkring stikkontakter, lister og gerigter. 3 gode grunde til at bruge glasfiltHvorfor vælge glasfilt til dine vægge? Det skal vi sige dig. Det har sine mange fordele at bruge dette produkt. Det er oplagt, når du vil gøre dine vægge klar til, at du kan male dem. Glasfilten hjælper dig af med ujævnheder. Gode grunde til at vælge dette produkt er: 1. Glasvæv er meget nemmere at arbejde med end tapet. 2. Glasfilten er enkelt og giver en ensartet overfalde. 3. Glasvæv er slidstærkt og giver glatte vægge Vælger du grundet glasvæv, er du klar til at male næsten med det samme. Du skal blot sørge for, at væggen er helt tørret, efter du har brugt lim til at sætte filten op med.

Sådan bruger du glasvæv

Hvordan griber du det an? Det kan lyde svært og uoverskueligt at skulle sætte glasvæv op i et helt rum eller sågar i et helt hus. Men når du først er i gang, går det let som en leg. Vi anbefaler helt klart, at du finder en video og kigger nøje efter, hvordan du skal gøre. Derudover kan vi anbefale, at du køber tilbehør som: - Træfiller - Savsmuldstaper - Gipspladespartel - Acrylspartelmasse - Letvægsfiller - Letspartel - Husreparation Disse produkter kan du bruge til at klargøre din væg, inden du skal sætte glasvævet op. Det er ideelt, hvis der er små huller og ujævnheder, der skal repareres i væggen. Du behøver ikke investere i alle de ovenstående produkter. Hvilke du skal bruge afhænger typisk af vægtype og hvilken slags glasvæv du bruger. Husk, at vi leverer gratis og giver fuld returret på alle produkter.