Viser alle 15 resultater

Lim & klæber

Klæber og lim i mange varianter

Står du overfor en tapetsering? Skal du have spartlet dine vægge? Eller vil du have lavet nye fuger? Vi fører et bredt sortiment af alverdens klæber og lim til disse opgaver. Se nærmere og find alt fra gipspladespartel til vådrumsspartel, tapetklister, fugemasse og meget mere. Vi har alt, du skal bruge til dit gør-det-selv projekt i hjemmet. Om det er et par små huller i væggen, der skal spartles, inden du skal male. Eller det er et større spartelprojekt af et nyt badeværelse.   Er du i tvivl om, hvilken type klæber og lim du skal købe? Du kan altid spørge os til råds. Vi er eksperter i alt inden for maling, tapetsering og spartling.  

Find dine produkter til at spartle, tapetsere og fuge

Klæber og lim kan bruges til alverdens opgaver. De findes derfor også i utallige varianter. Du har f.eks. brug for en speciel form for klæber til dit vådrum. Ligesom det kræver en bestemt type lim at sætte tapet op.  

Opsætning af væv eller filt

Her skal du bruge enten filt- og vævfylder til almindelige vægge. Mens det kræver en vådrumsudgave, når du ønsker at sætte filt eller væv på væggene i dit badeværelse.  

Tapetsering

Opsætning af tapet kræver værktøj men også lim eller klister. Det skal helt specifikt være tapetlim og tapetklister, der er beregnet til formålet. På den måde opnår du det pæneste resultat.  

Spartelopgaver

Spartling af vægge og andre overflader kan være helt små opgaver, men også mere omfattende projekter. Måske drejer det sig om, at du skal bruge lidt spartelmasse til at udfylde huller og ujævnheder, inden du maler eller tapetserer. Det kan også være, at du skal have spartlet hele væggen, så den er ensartet, inden du f.eks. skal have sat fliser op. Vi har spartelmasse til enhver opgave.  

Fugning

Fuger er vigtige. De sørger for tæthed og skaber en pæn afslutning mellem to materialer. Der findes adskillige typer fugemateriale, som kan bruges til alt fra udendørs fugning af vinduer til fuger mellem fliser på et badeværelse. Uanset hvilken opgave du står overfor, finder du den rette type klæber og lim i vores brede sortiment. Vi står ovenikøbet til rådighed, hvis du har brug for rådgivning eller hjælp til at vælge den rette type klæber.  

Altid gode priser på lim og andre klæber

Gør-det-selv projekter bliver mere og mere populære at kaste sig over. Mange ting kan du sagtens lave selv. Det kræver blot det rette værktøj eller de rette materialer. Med en smart fugepistol kan du blive verdensmester i at lave flotte fuger, og ved at vælge den rigtige type klæber kan du sagtens selv sætte væv op, inden du maler. Mulighederne er mange, når du blot har adgang til de bedste produkter på markedet. Malbedst.dk byder på et overvældende stort sortiment af klæber og lim. Vi har alt, du skal bruge. Det er ovenikøbet til fornuftige priser. Vi mener nemlig, at det skal være nemt for alle at sætte boligen i stand. Oveni de gode priser kan du smide gratis fragt, fuld returret og prismatch.